Kontakt och Bokning – Information

Vi på Flyttstädningsakuten AB hoppas att vår städsida har tillhandahållit all information du önskat. Om du fortfarande har några funderingar eller synpunkter, så går det bra att ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret på sidan. Vi tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss. Därför har vi byggt upp en effektiv kundtjänst som alltid står till ditt förfogande och gör sitt bästa för att hjälpa Dig.

Kravfri Prisförfrågan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Genom hårt arbete kan vår professionella städfirma i Eskilstuna erbjuda våra kunder städservice av hög kvalitet till låga priser. När du anlitar vårt städföretag kan du vara säker på att en flyttstädning blir ordentligt gjord!

Kontaktinformation och bokningsuppgifter

För kontakt rekommenderar vi dig att fylla i formuläret gällande frågor, men även vid bokningar för snabbast svar om platstillgång samt Ditt exakta pris för flyttstäd av Din bostad/kontor i Eskilstuna med omnejd.

Vi är glada över att vi lyckats etablerat oss bland ledande flyttstädningsfirmor i Sverige. Har du problem eller funderingar med en städtjänst? Vi har samlat de mest aktuella frågorna just nu under rubriken Frågor och Svar. Förhoppningsvis hittar du svaret där.

Ta gärna del av våra städ- och flyttips. Våra erfarna lokalvårdare delar med sig av sina bästa tips som kommer göra Din flytt smidigare och mindre stressig.


Kontakt

Huvudkontor

FlyttstädningsAkuten AB
Tel: 010-1647900
Telegramvägen 23
132 35, Saltsjö-Boo, Stockholm
Sverige

Om vår städfirma

Organisationsnummer: 556810-9713
Bankgiro: 651-5738
Momsreg.nr SE556810971301
Företaget innehar F-skattebevis

Kom gärna med tips och förslag på hur vi kan bli ännu bättre.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder bäst service i hela städbranschen!